У Польщі знову відкрили українські зерновози та розсипали ріпак

Читать на русском
На залізничній станції Дорогуськ (Польща) невідомі пошкодили українську сільгосппродукцію у трьох зерновозах.
twitter.com/OlKubrakov

На залізничній станції Дорогуськ у Польщі невідомі відкрили три українські зерновози з ріпаком, які прямували до Німеччини.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр – міністр розвитку громад, територій та інфаструктури Олександр Кубраков у Twitter.

Які компанії є найбільшими експортерами зерна в УкраїніЯкі компанії увійшли до десятки найбільших експортерів українського зерна – на інфографіці Слово і діло.

«Сьогодні вранці на залізничній станції Дорогуськ (Польща) невідомі пошкодили українську сільгосппродукцію. Відкрито три зерновози з ріпаком», – написав він.

За його словами, це був транзитний вантаж, який везли до Німеччини (Гамбург).

«Скажу тільки, що непокарані злочини завжди повертаються. Чи то військова агресія, чи то пошкоджене зерно. Злочинці повинні бути покарані, щоб інші не спокусилися повторити їх», – додав Кубраков.

Нагадаємо, польські фермери вранці 20 лютого перекрили залізницю біля пункту пропуску «Медика-Шегині» на кордоні з Україною. Окрім того, вони знову висипали українське зерно на дорогу. Вперше інцидент із розсипаним на дорогу українським зерном стався 11 лютого. Поліція розпочала розслідування.

Президент України Володимир Зеленський висловився з приводу протестів: за його словами, насправді ситуація не в зерні, а скоріше у політиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: