У Києві затримали чоловіка, який фіксував координати важливих держоб’єктів та блокпостів

Читать на русском
У Києві 9 лютого бійці Нацгвардії та поліцейські затримали чоловіка, який у записниках фіксував координати важливих державних об’єктів та схеми блокпостів.
Укрінформ

У Києві на одному з блокпостів виявили та затримали чоловіка, який у записниках фіксував координати важливих державних об’єктів.

Про це повідомила пресслужба Нацгвардії.

Як швидко знаходять коригувальників та виконавців кривавих російських терактівУ МВС підозрюють, що ракетний удар по кафе у селі Гроза міг хтось навести. На інфографіці – як швидко затримували коригувальників найкривавіших ударів рф.

Відомо, що затримання чоловіка відбулося напередодні, 9 лютого. На одному зі стаціонарних блокпостів при в’їзді до Києва гвардійці помітили чоловіка, який прямував на велосипеді та, не доїжджаючи до контрольно-пропускного пункту, зупинився і почав вести запис у своєму записнику.

Нацгвардійці спільно з поліцейськими дочекавшись прибуття чоловіка на блокпост, провели поверхневий огляд, під час якого знайшли блокноти, у яких він записував координати важливих державних обʼєктів, схеми блокпостів та робив записи про вибухівку.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, якій передали затриманого для з’ясування обставин.

Нагадаємо, кіберфахівці СБУ викрили в Харкові учасника російського хакерського угруповання «Народна судармія росії», підконтрольного ФСБ. Чоловік коригував ворожий вогонь та готував кібератаки на сайти українських органів влади.

Також СБУ затримала агента російської військової розвідки, який збирав дані щодо розташування оборонних заводів Запоріжжя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: