У київському метро розповіли, чи є станції, які потребують термінового ремонту

Читать на русском
У метро Києва в даний момент немає станцій, які потребують термінового позапланового ремонту.
Фото: РБК-Україна

У київському метро зараз немає станцій, які потребують термінового позапланового ремонту. Усі тунелі метрополітену на даний момент знаходяться у задовільному технічному стані.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів начальник КП «Київський Метрополітен» Віктор Брагінський.

Утримання та розвиток метро Києва: скільки коштів виділяли із столичного бюджетуСкільки коштів із бюджету Києва виділялося на утримання та розвиток метрополітену – на інфографіці.

«Підприємство веде постійний періодичний нагляд і спостереження за тунельними спорудами на всіх ділянках ліній метрополітену. Особливо на тих, які побудовані у складних інженерно-геологічних та гідро-геологічних умовах. На цей час станцій, які потребують термінового позапланового ремонту, в київському метро немає. Всі тунельні споруди метрополітену знаходяться в задовільному технічному стані. Безпека руху поїздів та безпечне перевезення пасажирів забезпечені», – сказав Брагінський.

Водночас, він нагадав, що планується плановий капітальний ремонт ділянки тунелів між станціями «Почайна» та «Тараса Шевченка» Оболонсько-Теремківської лінії.

Нагадаємо, у столичній адміністрації заявляли, що закриття перегону між станціями «Почайна» та «Тараса Шевченка» на час ремонту не планується – розглядається варіант «човникового руху».

З 8 грудня у Києві на півроку зупинили рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» для термінового проведення ремонту перегінного тунелю. Правоохоронці розслідують обставини підтоплення тунелів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: