В адміністрації Києва запевнили, що ремонт мосту Метро не вплине на роботу «червоної» гілки

Читать на русском
Роботи з посилення опор мосту Метро не вплинуть на роботу червоної гілки метрополітену, запевнили у міській адміністрації.
Фото: Wikimedia

Роботи з посилення опор мосту Метро, які заплановані наступного року, не вплинуть на роботу «червоної» гілки метрополітену.

Про це заявили у столичній адміністрації.

Підтоплення метро у Києві: КМДА анонсувала «човниковий» рух між станціямиПланується, що при цьому працівники метрополітену регулюватимуть прохід пасажирів на станції, щоб уникнути скупчень людей.

Раніше ЗМІ з посиланням на голову постійної комісії Київради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності Андрія Вітренка писали, що «червону» гілку метро можуть частково закрити через ремонтні роботи на мосту.

«Мережею шириться чергова хвиля брехні, яку медіа поширюють, не розібравшись. На сьогодні розробляється проєктна документація щодо підсилення опор мосту. Уже наступного року заплановано виконання цих робіт. Наголошую, на роботу метрополітену виконання робіт не вплине. «Червона» гілка метро працюватиме в штатному режимі», – заявив директор Департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор.

Нагадаємо, з 8 грудня у Києві на півроку зупинили рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» для термінового проведення ремонту перегінного тунелю. Правоохоронці розслідують обставини підтоплення тунелів.

Окрім того, планується провести ремонт на ще одній ділянці Оболонсько-Теремківської лінії столичної підземки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: