У київському метро на півроку частково закриють рух на синій гілці

Читать на русском
У Києві на півроку закривають рух поїздів між станціями метро Деміївська та Теремки – для термінового ремонту перегінного тунелю. Буде організовано дублюючі маршрути наземного транспорту.
hmarochos.kiev.ua

У Києві з 9 грудня буде закрито рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» для термінового проведення ремонту перегінного тунелю.

Про це повідомляє міська адміністрація.

Київ повернувся до рейтингу найдорожчих міст світуСінгапур та Цюріх визнані найдорожчими містами у світі. Київ повернувся до рейтингу на 132 місце.

Потяги на Оболонсько-Теремківській лінії (синя гілка) їздитимуть між станціями «Героїв Дніпра» та «Либідська».

Для забезпечення перевезень пасажирів будуть передбачені дублюючі маршрути наземним транспортом від станції метро «Теремки» до станції метро «Либідська». Водночас, станції метро «Деміївська», «Голосіївська», «Васильківська», «Виставковий центр», «Іподром», «Теремки» продовжать цілодобову роботу в режимі укриття.

«Через нерівномірні процеси розущільнення, віброповзучості навколо ґрунтового масиву і навантаження на тунельну оправу з'явився ризик втрати стійкості тунельних споруд… За попередніми розрахунками, відновлювальні роботи триватимуть близько 6 місяців та проводитимуться на поверхні землі. За цей час фахівці планують провести необхідні обстеження, дослідження та інженерні вишукування, з визначенням причин виникнення надзвичайної ситуації і виконати невідкладні заходи із стабілізації конструкцій та відповідні відновлювальні роботи», – повідомили в адміністрації.

Інші новини міста: минулого тижня у Києві частково відкрили рух на Подільсько-Воскресенському мосту.

Раніше мер Віталій Кличко розповів, чи дорожчатиме проїзд у громадському транспорті Києва до кінця війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: