Є сигнали щодо уповільнення роботи російської оборонки – Зеленський

Читать на русском
Президент Зеленський заслухав доповідь ГУР щодо ситуації всередині росії. Розвідники розповіли про подальші плани Кремля та стан російської оборонки.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у четвер, 21 грудня, заслухав доповідь представників Головного управління розвідки про ситуацію в росії.

Про це глава держави розповів у вечірньому зверненні до нації.

Як путінська росія збільшує витрати на арміюЯк росія збільшує витрати на армію – на інфографіці. Наступного року на військо піде близько третини бюджету.

Він зазначив, що розвідники розповіли про подальші плани Кремля і про стан російського оборонно-промислового комплексу.

За словами Зеленського, «є сигнали щодо уповільнення» оборонки ворога.

«Ще одне. Зараз, у передріздвяний час, усім у нашій державі варто памʼятати, що цей час – час для зосередженості, час для роботи, час для того, щоб мати змогу розслабитися потім. Харківщина та Луганщина, Донеччина та Запоріжжя, Херсонщина та кожен інший наш регіон, де зараз вирішується доля держави. Нашими воїнами, усім нашим народом. Максимальна увага – захисту. Максимальні зусилля – заради держави», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно президент заявив, що російська армія у 2023 році не досягла жодної зі своїх цілей.

Він також розповідав, що контрнаступ ЗСУ триватиме у 2024 році. А в ГУР Міноборони заявляли, що Кремль не має плану вести війну з Україною у 2025 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: