Єрмак заявив, що війна в Україні може закінчитися дуже раптово

Читать на русском
В Україні влада та військове керівництво робить все, щоб війна завершилася несподівано та якнайшвидше.
president.gov.ua

Війна в Україні, яку розпочав російський диктатор володимир путін, може закінчитися раптово. Але коли саме це станеться – ніхто не знає.

Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак в інтерв'ю Наталії Мосійчук, оприлюдненому 10 листопада.

Українці стали реалістами: як змінилися настрої щодо закінчення війниДедалі більше українців схиляються до того, що війна триватиме півроку-рік чи більше. Як змінювалися настрої суспільства – на інфографіці.

«Сказати так, я думаю, ніхто не знає, коли закінчиться війна, але вона може закінчитися раптово. І саме для цього все робиться. Багато факторів впливають на це. Але дуже хотілося б, щоб все-таки це сталося якнайшвидше», – заявив він.

Єрмак також порівняв сьогоднішню війну із забігом на 100 метрів. Наразі, за його словами, залишилася ще третина дистанції.

«Я вважаю, що 70 метрів ми вже пробігли. Але ці останні 30 – вони найважчі. І якщо ти став бачити себе переможцем, можна все програти», – сказав Єрмак.

Також він зазначив, що «зустріч на Мальті показала, що навіть несподівані країни вони дуже вірять у нашу перемогу і бачать свій інтерес у цьому, що дуже важливо».

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що у питанні та термінах закінчення війни з росією дуже багато залежить від партнерів України. Президент Володимир Зеленський заявляв, що терміни закінчення війни безпосередньо залежать від постачання ППО Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: