Російська армія у 2023 році не досягла жодної з цілей – Зеленський

Читать на русском
Зеленський прокоментував провали росії на полі бою за 2023 рік та відповів на запитання – чи закінчиться війна в Україні у 2024 році.
скрін з відео

За цей рік росія не досягла жодного результату на полі бою. Проте точно сказати, коли все ж таки закінчиться війна в Україні – поки що не може ніхто.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час підсумкової пресконференції у Києві 19 грудня.

Прогнози стали менш точними: які передбачення Буданова все ще в силіЛегендарні прогнози керівника ГУР Кирила Буданова щодо війни в Україні – що збувається, а що ні.

«Що стосується на полі бою – жодного результату росія не досягла за цей рік. Я не характеризую минулий, 2022 рік, я говорю про 2023-й. Жодну з цілей. Це, до речі, і доводить той факт, що меседжі Кремля не змінилися, що мають незмінні цілі «СВО», а цілі були зрозумілі - окупація нашої країни, а потім головна мета, яку вони в риториці змінювали - вихід на адмінкордони українського Донбасу», – сказав Зеленський.

Президенту також поставили питання, чи закінчиться війна рф проти України у 2024 році. За словами Зеленського, відповіді наразі немає.

«Чи закінчиться війна у 2024 році? Я гадаю, що ніхто не знає відповіді. Навіть ті шановні люди, командири наші чи партнери західні. Коли вони кажуть, що це війна на багато років, вони не знають. Це діалог, це думки. Думки дуже часто відрізняються від реальності», – сказав глава держави.

Водночас, Зеленський негативно відповів на запитання, чи може Україна програти у війні.

Зазначимо, раніше президент України повідомляв, що контрнаступ ЗСУ продовжиться у 2024 році. А в ГУР Міноборони заявляли, що Кремль не має планів вести війну з Україною у 2025 році.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 19 грудня проводить підсумкову пресконференцію.

«Слово і діло» веде текстову трансляцію пресконференції Зеленського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: