У рф немає планів вести війну проти України у 2025 році – Буданов

Читать на русском
Керівництво російської федерації поки що не має планів ведення війни проти України у 2025 році. Про це повідомив начальник ГУР Кирило Буданов.
Фото: ГУР МО України

Керівництво російської федерації поки що не має планів ведення війни проти України у 2025 році.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, його цитує LB.ua.

Прогнози стали менш точними: які передбачення Буданова все ще в силіЛегендарні прогнози керівника ГУР Кирила Буданова щодо війни в Україні – що збувається, а що ні.

«Можу вам одне сказати: планів вести війну в 2025 році в рф станом на даний момент немає. Можливо, до кінця 2024 року, якщо нічого не зміниться, вони це коригуватимуть. Але поки що таких планів у них немає», – заявив глава військової розвідки.

Буданов також зазначив, що Кремль має проблеми з ресурсами, зокрема з фінансовими. Це може вплинути на їхню стратегію ведення війни.

«Вони також мають проблеми. Проблеми не стільки з підтримкою суспільства, бо думка пересічного росіянина мало кого цікавить. Питання в ресурсах, тому що ця війна дуже дорога. І ресурси там не обмежені. Можливо, трохи грубо пролунає, але ми воюємо за чужі кошти, а вони – за свої. І свої кошти вони рахують, хоч здається, що ні. І дуже прискіпливо», – наголосив Буданов.

Нагадаємо, нещодавно Буданов припустив, що війна росії проти України триватиме ще досить довгий період часу.

Він також казав, що після перемоги України рф спробує взяти реванш. Відбутися це може щонайменше через десять років після закінчення війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: