«Є план з конкретними містами»: Зеленський запевнив, що ЗСУ продовжать контрнаступ у 2024 році

Читать на русском
Україна продовжить свій контрнаступ і намагатиметься досягти результату на полі бою як наприкінці цього року, так і у наступному. Про це заявив президент Володимир Зеленський.
Фото: timesofisrael.com

Україна продовжить свій контрнаступ і намагатиметься досягти результату на полі бою як наприкінці цього року, так і у наступному.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю на конференції Reuters NEXT.

Зеленський розповів, що саме може пришвидшити контрнаступ ЗСУЗгідно зі словами Зеленського, що доки росіяни контролюють небо, а в України немає достатньо захисту, то ЗСУ не можуть просуватися вперед швидко.

Глава держави у розмові з журналістами сказав, що він уже має план бойових дій на найближчий час, який, однак, «він не може розкрити».

«Ми маємо план. У нас є дуже конкретні міста, дуже (конкретні – ред.) напрямки, на яких ми просуваємося. Я не можу поділитися всіма подробицями, але ми маємо повільні кроки вперед на півдні, а також маємо кроки на сході», – заявив Зеленський.

Він додав, що ВСУ мають деякі результати в Херсонській області, але деталей розкривати не став.

Зеленський також наголосив, що союзники повинні й надалі підтримувати Україну на тлі конфлікту на Близькому Сході, оскільки поразка у війні з росією призведе до появи десятків мільйонів мігрантів.

Нагадаємо, нещодавно президент, коментуючи статтю в The Economist головкому ЗСУ Валерія Залужного про те, що війна зайшла в глухий кут, заявив, що ситуація не є патовою.

Тим часом у Пентагоні припустили, що війна росії проти України може тривати ще кілька років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: