У Києві поблизу «Деміївської» сталося просідання ґрунту: що відомо

Читать на русском
Просідання ґрунту поблизу станції метро Деміївська відбулося ще до закриття шести станцій синьої гілки метрополітену.
hromadske.ua

В Києві поблизу станції метро «Деміївська» відбулося просідання ґрунту. При цьому, воно сталося ще до закриття шести станцій «синьої» гілки.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації в Telegram.

Підтоплення метро у Києві: КМДА анонсувала «човниковий» рух між станціямиПланується, що при цьому працівники метрополітену регулюватимуть прохід пасажирів на станції, щоб уникнути скупчень людей.

«Одразу за ним був встановлений посилений постійний нагляд і контроль. Загалом критичних змін фахівці не зафіксували. Наразі стан тунелю між станціями метро «Деміївська» - «Либідська» стабілізований і повністю контрольований», - йдеться у повідомленні.

При цьому, зазначається, що профільні фахівці проводять роботи з облаштування підсилюючих конструкцій і локалізації теч. Поява нових деформацій і тріщин не спостерігається.

Нагадаємо, з 8 грудня у Києві на півроку зупинили рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» для термінового проведення ремонту перегінного тунелю. За словами Віталія Кличка, озвучений термін ремонту – попередній: закриті станції можуть відкрити як раніше, ніж за півроку, так і пізніше.

Правоохоронці розпочали розслідування обставин підтоплення тунелів на ділянці синьої гілки метро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: