Підтоплення метро у Києві: КМДА анонсувала «човниковий» рух між станціями

Читать на русском
Планується, що при цьому працівники метрополітену регулюватимуть прохід пасажирів на станції, щоб уникнути скупчень людей.
Фото: tsn.ua

У середу, 13 грудня, в метрополітені Києва почне діяти «човниковий» рух поїздів між станціями Теремки і Деміївська, які наразі відрізані від іншої частини синьої гілки через нещодавнє підтоплення на Оболонсько-Теремківській лінії.

Про це пресслужба КМДА повідомляє у Телеграмі.

Кличко відповів, чи може термін ремонту в київському метро збільшитисяНаразі ремонтники вивчають усі сценарії. Закриті станції на синій гілці метро в Києві можуть відкрити як раніше, так і пізніше.

«На цій ділянці кожною із двох колій курсуватиме поїзд з інтервалом 13 та 17 хв, в залежності від напрямку руху (за принципом фунікулера або човника). Закликаємо пасажирів уважно слухати оголошення чергових на станції, які інформуватимуть про напрямок руху поїзда безпосередньо на платформі», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, при цьому планується, що працівники метрополітену регулюватимуть прохід пасажирів на станції, щоб уникнути скупчень людей.

Також на станціях розмістять навігаційні матеріали, де зазначено режим роботи синьої лінії метро, а також графік «човникового» руху поїздів.

Нагадаємо, з 8 грудня рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» закрили орієнтовно на півроку для термінового ремонту через підтоплення.

Спеціальна комісія у Києві після закриття кількох станцій метро вирішила запровадити зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці. Також схему руху змінили на Либідській площі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: