Кличко відповів, чи може термін ремонту в київському метро збільшитися

Читать на русском
Наразі ремонтники вивчають усі сценарії. Закриті станції на синій гілці метро в Києві можуть відкрити як раніше, так і пізніше.
Фото: t.me/KyivCityOfficial

Озвучений термін ремонту на синій гілці Київського метрополітену поки що попередній. Ремонтники вивчають усі сценарії. Закриті станції можуть відкрити як раніше, ніж за півроку, так і пізніше.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ24» 11 грудня.

Підтоплення метро у Києві: закриті станції перевірять та підготують як укриттяУрядом було прийнято рішення, що станції та вестибюлі закритої гілки можуть використовуватися як укриття під час повітряної тривоги.

За його словами, зараз триває опрацювання різних варіантів відновлення роботи станцій підземки на синій гілці, включаючи найгірші. Точно назвати термін поки що не можна.

«Може, це займе кілька місяців, не більше, ніж шість місяців, але може і більше», – розповів Кличко.

Мер зазначив, що «півроку - це приблизний термін закриття станцій метро».

Нагадаємо, з 8 грудня рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» закрили орієнтовно на півроку для термінового ремонту через підтоплення.

Спеціальна комісія у Києві після закриття станцій метро вирішила запровадити зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці. Також схему руху змінили на Либідській площі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: