У Польщі анонсували нову акцію протесту на кордоні з Україною

Читать на русском
Згідно з інформацією одного з лідерів протесту, блокада кордону з Україною може тривати навіть до 8 березня.
Фото: one.ua

У Польщі перевізники анонсували проведення нової акції протесту на кордоні з Україною. Вона розпочнеться у понеділок вдень, 18 грудня.

Про це повідомляє мысцеве видання RMF 24.

Страйк перевізників: хто та чому блокує проїзд вантажівок через український кордонПольські перевізники блокують рух вантажівок через кордон із Україною, до них можуть приєднатися словацькі колеги. Хто ініціював акцію та які вимоги.

Як відомо, наразі на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» скупчилася черга з понад 2 тисяч українських вантажівок.

«Пропускна спроможність пункту пропуску становить близько 650 тир на день. Тож неважко підрахувати, що в черзі застрягне приблизно вдвічі більше водіїв, ніж під час попередньої акції протесту», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією одного з лідерів протесту Павела Озігала, блокада кордону з Україною може тривати навіть до 8 березня.

Нагадаємо, станом на ранок неділі, 17 грудня, заблокованими залишаються три напрямки на польсько-українському кордоні. В черзі стоять понад дві тисячі вантажівок.

Блокада польського кордону розпочалася з 6 листопада.

У суботу, 16 грудня, на кордоні з Польщею помер ще один український далекобійник - йому раптово стало зле у черзі на пункті пропуску «Краківець — Корчова».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: