Генконсул України розповів деталі смерті водія на польському кордоні

Читать на русском
Справа смерті чоловіка на польському кордоні перебуває на контролі українських консулів. До цього не причетні треті особи.
Укрінформ

Справа смерті чоловіка на польському кордоні перебуває на контролі українських консулів. До цього не причетні треті особи.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив генконсул України в Любліні Олег Куць.

Страйк перевізників: хто та чому блокує проїзд вантажівок через український кордонПольські перевізники блокують рух вантажівок через кордон із Україною, до них можуть приєднатися словацькі колеги. Хто ініціював акцію та які вимоги.

За його словами, українська сторона у співпраці з польською поліцією встановили, що 38-річний український водій відчув біль у грудях, коли перебував на MOP «Грушовіце», і звернувся по допомогу. Під час очікування приїзду швидкої допомоги він знепритомнів, тому було розпочато реанімаційні заходи. Згодом швидка перевезла чоловіка до лікарні у Перемишлі, де лікарі констатували смерть водія, виключаючи причетність до неї третіх осіб.

Про смерть українця вже повідомили його родину.

«Генконсул України в Любліні зазначив, що справа смерті чоловіка перебуває на контролі українських консулів. Він висловив щирі співчуття родині померлого», – додають журналісти.

Раніше писали, що це є вже третім випадком смерті українського водія з початку блокування українсько-польських пунктів пропуску.

11 листопада 54-річний водій вантажівки з України помер у Польщі на паркуванні неподалік пункту пропуску «Дорогуськ – Ягодин», де очікував на перетин кордону.

А у ніч на 23 листопада 56-річний український водій помер на паркінгу біля Корчової.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: