Заблоковані понад 2 тис. вантажівок: яка ситуація на кордоні з Польщею

Читать на русском
Станом на ранок неділі, 17 грудня, на трьох напрямках на польсько-українському кордоні заблокованими залишаються 2150 вантажівок.
Укрінформ

Станом на ранок неділі, 17 грудня, заблокованими залишаються три напрямки на польсько-українському кордоні. В черзі стоять понад дві тисячі вантажівок.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в етері телемарафону.

Страйк перевізників: хто та чому блокує проїзд вантажівок через український кордонПольські перевізники блокують рух вантажівок через кордон із Україною, до них можуть приєднатися словацькі колеги. Хто ініціював акцію та які вимоги.

Відомо, що у неділю, 17 грудня, заблокованими залишаються «Рава – Руська – Гребенне», «Краківець – Корчова», «Шегині – Медика». Відтак на цих напрямках у чергах наразі стоять 2150 вантажних транспортних засобів.

«Станом на ранок, сьогодні, на цих трьох напрямках, в чергах у бік України перебуває десь 2150 вантажних транспортних засобів. Найбільше навпроти «Шегині – Медика». Рух є, але не такий інтенсивний, як це було до 6 листопада або 23, коли почалось блокування «Шегині», – зазначив Демченко.

Нагадаємо, блокада польського кордону розпочалася з 6 листопада.

У суботу, 16 грудня, на кордоні з Польщею помер ще один український далекобійник - йому раптово стало зле у черзі на пункті пропуску «Краківець — Корчова».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: