У ДПСУ не виключають нову блокаду на словацькому кордоні

Читать на русском
Словацькі перевізники знову можуть заблокувати рух вантажівок із України. Хоча поки що їх страйк на паузі.
фото Суспільне

Наразі на словацькому кордоні рух розблокований. Але не виключено, що словацькі перевізники через деякий час можуть знову розпочати блокування руху вантажівок з України до Словаччини.

Про це повідомив представник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону 16 грудня.

Страйк перевізників: хто та чому блокує проїзд вантажівок через український кордонПольські перевізники блокують рух вантажівок через кордон із Україною, до них можуть приєднатися словацькі колеги. Хто ініціював акцію та які вимоги.

«Нагадаю, що учасники акції обмежували рух для вантажних транспортних засобів, які прямували з України до Словаччини, вони не обмежували рух для автомобілів, які прямували у бік України. Але не можемо виключати того, що через якийсь час учасники цієї акції знову можуть заблокувати рух вантажівок, але сподіваємось, що цього не станеться», – сказав Демченко.

За його словами, рух на напрямку пункту пропуску Ужгород-Вишнє-Нємецьке на даний момент інтенсивний і останні кілька днів продовжується.

Нагадаємо, словацькі перевізники відновили з 11 грудня блокування вантажівок, які прямують на виїзд з України до Словаччини. Але 14 грудня блокаду призупинили. На польському кордоні заблоковано три КПП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: