Прикордонники показали, як зміцнюють кордон з Білоруссю

Читать на русском
ДПСУ продовжують облаштовувати загородження - залізобетонні, металево-сітчасті та з колюче-ріжучого дроту, а також копають протитанкові піраміди.
скрін з відео

Українські прикордонники продовжують зміцнювати кордон із Білоруссю. На місцях облаштують загородження різних типів, зокрема протитанкові піраміди.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

Відгородитися від «буйних сусідів»: як країни Європи зміцнюють кордон із росією та БілоруссюЛатвія, Литва, Польща, Естонія, Норвегія та Фінляндія зміцнюють свій кордон із росією та Білоруссю, аж до будівництва парканів.

«Попри зміну погодних умов на українсько-білоруському кордоні підрозділи ДПСУ продовжують облаштовувати загородження: залізобетонні, металево-сітчасті та з колючо-ріжучого дроту типу «єгоза», а на загрозливих напрямках – мінно-вибухові. По всій ділянці копають протитанкові рови та встановлюють протитанкові піраміди», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили прикордонники, для проведення робіт прикордонники використовують як відомчу спецтехніку, так і техніку, отриману від партнерів.

За словами речника ДПСУ Андрія Демченка, ситуація на кордоні з Білоруссю залишається повністю контрольованою. За обстановкою з іншого боку кордону стежать підрозділи розвідки.

Нагадаємо, Білорусь знову продовжила військові навчання із росією. Також повідомлялося, скільки російських військових залишилося у Білорусі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: