«Питання розкачують внутрішньо і ззовні»: Умєров висловився щодо «звільнення» Залужного

Читать на русском
Міністр оборони України Рустем Умєров повідомив, що заміна головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного наразі не обговорюється.
Фото: t.me/ministry_of_defense_ua

Міністр оборони України Рустем Умєров повідомив, що заміна головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного наразі не обговорюється.

Відповідну заяву глави оборонного відомства цитує портал Суспільне.

Які кадрові перестановки Зеленський провів у керівництві ЗСУ, Міноборони та СБУ під час великої війниЯкі кадрові зміни Зеленський провів у вищому військовому та військово-політичному керівництві під час повномасштабної війни.

За його словами, у військовому керівництві можуть відбуватися зміни чи ротації. Однак зараз таке питання не стоїть.

«Завжди є перехідні речі, які були до мене, і з якими я дуже відкритий до суспільства та своїх колег ставлюся. У цьому плані питання таке не стоїть. Я знаю, його розкручують і внутрішньо, і зовні. Ми сьогодні були разом із головкомом, вітали командувача Сухопутних військ. Я завжди жартую з цього питання з Валерієм Федоровичем, кажу: «Хто цього разу тебе звільняє?» - розповів Умєров.

Міністр запевнив, що у разі виникнення питань щодо заміни командувачів ЗСУ він повідомить про це публічно.

«По-перше, таких питань, як росіяни чи наші вороги розхитувати хочуть, немає. По-друге, якщо вони будуть – я вийду з цим питанням та розповім», – заявив глава Міноборони.

Нагадаємо, нещодавно радник керівника ОПУ Михайло Подоляк заявив, що в українському керівництві відбуваються «ситуативні дискусії», однак конфліктів немає, а позиція військових та політиків консолідована. При цьому нещодавно Зеленський закликав військових не брати участь у політиці.

Раніше в ГУР попередили, що іноземні ЗМІ готують дезінформаційну кампанію проти Зеленського та Залужного.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: