Байден підпише законопроект про бюджет для уникнення «шатдауну», якщо його прийме Сенат – ЗМІ

Читать на русском
Представник Білого дому зазначив, що Байден підпише закон, якщо його підтримає Сенат. Він також закликав Конгрес ухвалити фінансування для Ізраїлю, України та безпеки кордонів.
Фото: uainfo.org

Президент США Джо Байден готовий підписати схвалений Палатою представників законопроект про продовження тимчасового фінансування уряду, якщо його прийме Сенат.

Про це повідомляє CNN.

Який обсяг військової допомоги надали США Україні з початку повномасштабної війниВійськова підтримка України від США під час повномасштабної війни – на інфографіці Слово і діло.

Як зазначається, представник Білого дому зазначив, що Байден підпише закон, якщо його підтримає Сенат.

«Якщо це ухвалить Сенат, президент підпише резолюцію, яка зберігає поточні рівні фінансування та не містить шкідливих політичних факторів», - йдеться у повідомленні.

Чиновник також закликав Конгрес ухвалити фінансування для Ізраїлю, України та безпеки кордонів.

«Конгрес також має розглянути нагальні потреби національної безпеки та внутрішні потреби, включаючи фінансування Ізраїлю, України, гуманітарну допомогу, безпеку кордонів та інші важливі пріоритети, які мають підтримку обох партій», - сказав чиновник.

Нагадаємо, що Палата представників США підтримала законопроект про продовження тимчасового фінансування уряду, щоб запобігти «шатдауну», який запропонував спікер Палати представників республіканець Майк Джонсон.

Раніше ми повідомляли, що президент США Джо Байден намагається переконати Конгрес США підтримати допомогу як Україні, так і Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: