На Закарпатті збили прикордонника на блокпосту: деталі ДТП

Читать на русском
У Закарпатській області на одному з блокпостів автомобіль збив військовослужбовця прикордонної служби.
facebook.com/UA.ZakarpattyaPolice

На Закарпатті у селі Яноші у вівторок, 7 листопада, на одному з блокпостів збили прикордонника. Військовослужбовця госпіталізували, а водія, причетного до аварії, затримали.

Про це пресслужба поліції Закарпатської області повідомляє у Фейсбуці.

Як зазначається, інцидент стався сьогодні у селі Яноші Берегівського району. Згідно з даними поліції, 34-річний водій Audi обганяв автомобіль, який зупинився на блокпосту для перевірки, і збив 21-річного прикордонника, який саме перебував на проїжджій частині.

Постраждалого прикордонника з численними травмами різного ступеню важкості госпіталізували, а водія Audi затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. На момент інциденту водій був тверезий.

Правоохоронці за фактом дорожньо-транспортної пригоди порушили кримінальну справу. Водію Audi загрожує до 8 років за ґратами, з позбавленням права керування до 3 років.

Нагадаємо, у жовтні також сталася смертельна ДТП на блокпосту під Києвом, водій автомобіля Honda збив військового. Від травм 47-річний військовослужбовець загинув на місці. Водія заарештували. Минулого тижня учасником смертельної аварії став нардеп Андрій Ніколаєнко. Йому повідомили про підозру.

Також сьогодні у Деснянському районі столиці водій автомобіля «Рено» збив співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та переходила дорогу по пішохідному переході. Жінка отримала травми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: