На в'їзді до Києва на блокпості збили військового

Читать на русском
В ніч на неділю, 22 жовтня, на в'їзді в Київ з боку Броварів автомобіль на смерть збив військового, який стояв на блокпості.
facebook.com/UA.KyivPolice

В ніч на неділю, 22 жовтня, на в'їзді в Київ з боку Броварів автомобіль на смерть збив військового, який стояв на блокпості.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

Відомо, що аварія сталась сьогодні, 22 жовтня, вночі близько 00:30 на блокпосту при вʼїзді до столиці.

Правоохоронці пишуть, що водій, керуючи автомобілем їхав в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних, у тумані попереду побачив вантажний автомобіль та різко загальмував. Після чого він не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху. У той час там був військовослужбовець, 1976 року народження, якій ніс службу на блокпосту. Внаслідок наїзду чоловік отримав травми та помер на місці.

Керманича автомобіля слідчі вже затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На момент аварії він був тверезим. Додають, що за даним фактом розпочали кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у ніч проти 26 травня суддя Олексій Тандир, тоді голова Макарівського районного суду Київської області, збив на блокпосту у Києві співробітника Національної гвардії Вадима Бондаренка. Від травм 23-річний військовий загинув на місці. У ДБР офіційно підтвердили, що суддя був п'яний, коли збив нацгвардійця.

Наприкінці травня Тандира було заарештовано без права застави, а Вища рада правосуддя тимчасово усунула його від здійснення правосуддя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: