Нардепу Ніколаєнку, який на смерть збив людину, повідомили про підозру

Читать на русском
ДБР повідомило про підозру нардепу Ніколаєнку, який на смерть збив дівчину на трасі. Встановлено, що автомобіль рухався із перевищенням дозволеної швидкості.
Фото: ДБР

Народному депутату від «Батьківщини» Андрію Ніколаєнку, який став учасником смертельної ДТП на Житомирщині, повідомили про підозру.

Про це повідомляє Держбюро розслідувань.

ДТП сталася вранці 3 листопада на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка. «Автомобіль, за кермом якого перебував народний депутат, наїхав на пішохода. Встановлено, що народний депутат України всупереч вимогам пунктів ПДР рухався із перевищенням дозволеної швидкості. 18-річна дівчина від отриманих ушкоджень померла на місці події», – повідомили правоохоронці.

Нардепу повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. До суду направлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, Ніколаєнко підтвердив, що збив людину на трасі. Він запевнив, що сприятиме слідчим діям, які проводить ДБР, і добровільно пройде всі необхідні експертизи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: