Смертельна ДТП на блокпосту на в'їзді до Києва: водію повідомили про підозру

Читать на русском
Київська міська прокуратура повідомила про підозру водієві, який на блокпосту на в'їзді до Києва на смерть збив військового.
t.me/kyiv_pro_office

Київська міська прокуратура повідомила про підозру водієві, який на блокпосту на в'їзді до Києва на смерть збив військового.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Києва.

Справа судді Тандира: правоохоронці завершили розслідування резонансної ДТП на блокпостуПравоохоронці завершили розслідування стосовно судді Олексія Тандира, який у стані алкогольного сп'яніння збив на смерть нацгвардійця на блокпосту. Про це йдеться у заяві ДБР.

Водієві автомобіля Honda Civic повідомили про підозру за фактом скоєння ДТП зі смертельними наслідками (ч. 2 ст. 286 КК України).

Згідно з матеріалами слідства, водій автомобіля Honda Civic рухався з перевищенням швидкості в межах другої (середньої) смуги Об’їзної дороги у Києві в напрямку Броварського проспекту.

Наближаючись до блокпосту, водій не побачив на цій же смузі руху інші авто, що стояли з увімкненими габаритними вогнями. В результаті він збив військовослужбовця, який ніс службу на блокпосту, чекаючи на перевірку вищезгаданих машин.

Від травм 47-річний військовий загинув на місці події. Водія автомобіля Honda Civic затримали. Ним виявився 45-річний адвокат. Алкотестер показав, що на момент аварії він був тверезий.

До Шевченківського районного суду Києва внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, ДТП сталася 22 жовтня близько 00:03 на блокпосту під час в'їзду до Києва. Згодом ЗМІ дізналися, що за кермом Honda був адвокат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: