На блокпосту у Києві збили співробітницю прикордонної служби

Читать на русском
ДТП сталася у Деснянському районі Києва. Водій Рено збив співробітницю прикордонної служби, коли вона переходила дорогу біля блокпоста.
фото Нацполіція

У Деснянському районі столиці водій автомобіля «Рено» збив співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та переходила дорогу по пішохідному переході. Жінка отримала травми.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва у Facebook.

Смертельна ДТП на блокпосту під Києвом: водія авто заарештувалиШевченківський райсуд Києва відправив під варту водія Honda Civic, якого підозрюють у ДТП із загибеллю військового.

ДТП сталася увечері 6 листопада о 21:25.

Як попередньо з'ясували правоохоронці, 66-річний чоловік, керуючи автомобілем «Рено», рухався Броварським проспектом з боку Броварів у напрямку Києва.

«При в’їзді до столиці водій скоїв наїзд на працівницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. У результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження, тож її госпіталізували у лікарню», - сказано у повідомленні.

Водія перевірили за допомогою приладу Драгер, чоловік був тверезий.

Подію кваліфікували за ч. 1 ст. 286 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілу від середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Триває розслідування.

Нагадаємо, у жовтні також сталася смертельна ДТП на блокпосту під Києвом, водій автомобіля Honda збив військового. Від травм 47-річний військовослужбовець загинув на місці. Водія заарештували. Минулого тижня учасником смертельної аварії став нардеп Андрій Ніколаєнко. Йому повідомили про підозру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: