Водієві, який збив військових на блокпосту у Києві, повідомили про підозру

Читать на русском
У Києві повідомили про підозру водію, який сьогодні вночі насмерть збив на блокпосту нацгвардійця.
фото Офіс генпрокурора

У Києві правоохоронці повідомили про підозру водію, який сьогодні вночі насмерть збив на блокпосту нацгвардійця. Ще один військовий постраждав.

Про це повідомила пресслужба Офісу генпрокурора у вівторок, 25 липня.

У Києві на блокпосту водій збив двох військових, один загинувУ Києві під час комендантської години водій збив двох бійців Нацгвардії України, які несли службу на блокпосту.

«За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру водію автомобіля «Volkswagen» за фактом смертельної ДТП, в результаті якої один військовослужбовець загинув, ще двоє травмовано (ч. 2 ст. 286 КК України)», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, смертельна аварія сталася 25 липня близько 00:05 у Святошинському районі Києва. Водій Volkswagen їхав проспектом Берестейським та збив військовослужбовців Нацгвардії, які несли службу на блокпосту. Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер. Іншого відвезли до лікарні. Ще одному військовому надали допомогу на місці.

26 травня у Києві сталася подібна ДТП – суддя Олексій Тандир на смерть збив на блокпосту нацгвардійця. 28 травня Тандира було заарештовано без права застави. У ДБР підтвердили, що суддя був п'яний у момент аварії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: