Нардеп Ніколаєнко підтвердив, що став учасником смертельної ДТП

Читать на русском
Нардеп від Батьківщини Андрій Ніколаєнко прокоментував ДТП у Житомирській області, в якій загинула дівчина.
фото facebook.com/andriynikolaienko

Нардеп від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко визнав, що сьогодні вранці на Житомирщині під колесами його машини загинула дівчина.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

На Житомирщині нардеп на смерть збив людинуНа трасі на Житомирщині нардеп на смерть збив 18-річну дівчину. За інформацією ЗМІ, за кермом автомобіля був Андрій Ніколаєнко з Батьківщини.

«На жаль, це правда. Сьогодні зі мною сталося найстрашніше, що може статися з водієм – під колесами автомобіля, яким я керував, загинула людина. Ви вже знаєте всі обставини події із повідомлень у ЗМІ», – повідомив депутат.

Ніколаєнко запевнив, що всіляко сприятиме слідчим діям, які зараз проводить ДБР, і добровільно пройде всі необхідні експертизи.

«Я був тверезим, я не порушував правил, але трагедії уникнути не вдалося. Трапилося величезне горе, яке вже не можна ані відмотати назад, ані скасувати. Справжній розпач – це коли ти ніяк не можеш вплинути на ситуацію. Мої найщиріші співчуття рідним», – додав нардеп.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо, що на Житомирщині народний депутат України Андрій Ніколаєнко на смерть збив 18-річну дівчину. ДТП сталася на трасі Київ–Чоп у селі Березівці.

У серпні 2021 року потрапив у ДТП депутат Олександр Трухін зі «Слуги народу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: