У ХАМАС заявили, що в Секторі Газа загинули вже понад 7700 людей

Читать на русском
Зазначається також, що ще 19 734 громадянина отримали поранення. Серед загиблих - 3 595 дітей з моменту початку обстрілів.
Anadolu Agency

Підконтрольне угрупованню ХАМАС Міністерство охорони здоров'я Гази заявило, що станом на 28 жовтня внаслідок бойових дій на Близькому Сході загинули вже 7 703 палестинців.

Про це повідомляє турецьке видання Anadolu.

Війна Ізраїлю та ХАМАС: що відомо про можливу наземну операцію ЦАХАЛ у ГазіІзраїль має намір провести наземну операцію в Газі, щоб знищити ХАМАС. Що відомо і чому операція відкладається.

Зазначається також, що ще 19 734 громадянина отримали поранення.

Згідно з заявою міністерства, серед загиблих з моменту початку обстрілів - 3 595 дітей.

При цьому, міжнародні гуманітарні організації заявили, що втратили зв'язок з персоналом у Газі, коли внаслідок ізраїльських бомбардувань у Газі зник інтернет і зв'язок.

Як відомо, відповідні бойові дії розпочалися після нападу бойовиків угруповання ХАМАС на Ізраїль.

Нагадаємо, міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант заявив, що цієї ночі, 28 жовтня, розпочався «новий етап війни».

ЦАХАЛ заявив, що ввечері 27 жовтня її наземні сили «розширять» свою активність у секторі Гази. Ізраїльські військові вже посилили авіаудари в анклаві.

В ніч на 28 жовтня військовим вдалося ліквідувати голову повітряного групування ХАМАСу Асема Абу Ракабі. Удару також завдали по командувачу військово-морських сил ХАМАСу в секторі Газа Ратібу Абу Цахібану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: