Армія Ізраїлю нанесла удари по Сирії та по тунелю зі зброєю в Секторі Гази

Читать на русском
Зокрема, ЦАХАЛ здійснили атаку по військовій інфраструктурі Сирії у відповідь на запуски в бік Ізраїлю у вівторок, 24 жовтня.
Ілюстративне фотоFatima Shbair/AP

ЦАХАЛ здійснили атаку по військовій інфраструктурі Сирії у відповідь на запуски в бік Ізраїлю у вівторок, 24 жовтня. Окрім цього, винищувачі армії Ізраїлю та військово-морські сили завдали удару по тунелю та складу зброї, які використовували бойовики ХАМАС у Секторі Газа.

Про це ЦАХАЛ повідомляє на сторінці у Telegram.

Напад на Ізраїль: які країни підтримали ХАМАС, а які – зберігають нейтралітетКраїни Заходу підтримують Ізраїль та засуджують напад ХАМАС. Які країни вважають за краще залишатися нейтральними чи підтримали бойовиків – на інфографіці.

Як зазначається, винищувачі ЦАХАЛ завдали ударів по військовій інфраструктурі та мінометних установках, що належать сирійській армії.

При цьому, військово-морські сили ЦАХАЛ виявили терористичне осередок ХАМАС, що виходить з тунелю на узбережжі Сектору Гази і намагається проникнути на територію Ізраїлю через море, неподалік Зикима.

ВМС Ізраїлю, ВПС і сухопутні війська завдали удару по терористах і запобігли їх спробі проникнення до країни.

Нагадаємо, вранці у неділю, 22 жовтня, Ізраїль завдав авіаударів по аеропортах Алеппо та Дамаска, пошкоджені злітно-посадкові смуги, аеропорти не працюють. Також ізраїльські військові завдали «превентивного удару» по підземеллях на території мечеті у Палестині.

А у понеділок, 23 жовтня, ізраїльські військові атакували об'єкти «Хезболли» в Лівані у відповідь на ракетні обстріли з території сусідньої країни.

Також 24 жовтня підрозділам Армії оборони Ізраїлю вдалося ліквідувати трьох заступників командирів батальйонів ХАМАС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: