Зеленський запевнив, що ЗСУ тримають свої позиції в Авдіївці

Читать на русском
Українські військові утримують свої позиції в Авдіївці на Донеччині, де останні дні йдуть важкі бої.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Українські військові утримують свої позиції в Авдіївці Донецької області, де останніми днями точаться важкі бої і ситуація суттєво загострилася.

Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у Telegram.

Рф намагається безуспішно контратакувати: Зеленський оцінив ситуацію на фронтіРосія намагається безуспішно контратакувати, а ЗСУ крок за кроком просуваються, але не так швидко, як очікувалося і хотілося, сказав Зеленський.

«Авдіївка. Тримаємо позиції. Саме українська сміливість та єдність визначають, як завершиться ця війна. Маємо всі про це пам'ятати», – написав президент.

Зазначимо, сьогодні вранці речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов також заявив, що на Авдіївському напрямку українські захисники мужньо тримають оборону. Минулої доби вони відбили більше 10 атак ворога в районі Авдіївки та ще 10 атак на схід від Степового, на південний схід від Північного та на південний від Первомайського Донецької області.

Нагадаємо, ситуація в районі Авдіївки загострилася. Російські окупанти активізувалися і пішли у масований наступ. Зокрема, 10 жовтня ворог влаштував найпотужнішу атаку від початку вторгнення.

В ISW пояснили, чому війська рф посилили свої атаки на Авдіївку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: