Літак родини Лукашенка вилетів уночі з Мінська до Туреччини – ЗМІ

Читать на русском
Літак вилетів з Мінська опівночі 24 лютого, зробив великий обліт аж над Каспійським морем та Грузією і приземлився у турецькому Бодрумі.
Ілюстративне фотоKlymenko Time

Вночі, 24 червня, з Мінська вилетів літак, який використовують білоруські топчиновники й члени родини Александра Лукашенка. Відомо, що борт приземлився у турецькому Бодрумі.

Про це з посиланням на дані щодо маршрутів польотів Radarbox повідомляє портал Reform.by.

Згідно з повідомленням, йдеться про борт Canadair CL-600−2B19 Challenger 850.

До Ради надійшов проєкт постанови про визнання Білорусі країною-агресоромЗа словами нардепа Юрчишина, цей крок необхідний для притягнення білоруського режиму до відповідальності та майбутніх репарацій Україні.

Зазначається, що літак вилетів з Мінська опівночі 24 лютого, зробив великий обліт аж над Каспійським морем та Грузією і приземлився у турецькому Бодрумі, що на узбережжі Середземного моря. Схоже на те, що літак спеціально оминав південні області росії.

Журналісти зазначають, що цей борт часто використовують найвищі посадовці Білорусі та члени родини самопроголошеного президента Александра Лукашенка.

Нагадаємо, увечері 23 червня Пригожин звинуватив військових країни-окупанта рф у завданні удару по тиловому табору найманців. За словами Пригожина, «загинула величезна кількість бійців».

Згодом Пригожин оголосив «похід» до Ростова-на-Дону, щоб «розібратися з беззаконням в армії» та Шойгу.

У відповідь Федеральна служба безпеки росії порушила кримінальну справу через заклик глави ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина до збройного заколоту, йому загрожує 20 років тюрми.

Згодом стало відомо, що у Москві запроваджують антитерористичні заходи, а у Ростові «вагнерівці» захоплюють адмінбудівлі.

Водночас, російський диктатор путін вже звернувся до росіян через бунт Пригожина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: