У Міноборони повідомили про мінування окупантами гідротехнічних об'єктів одразу у двох областях

Читать на русском
Російська армія підриває гідротехнічні споруди перед контрнаступом ЗСУ. Наслідки цих дій поки не можна назвати масштабними, але щоразу через окупантів страждають сільськогосподарські угіддя одного-двох селищ.
Фото: EPA

Російська окупаційна армія замінувала гідротехнічні споруди у двох областях України та підриває їх перед контрнаступом ЗСУ.

Про це заявив представник Управління екологічної та протимінної діяльності Міноборони Владислав Дудар, повідомляє Military Media Center.

Чим може обернутися катастрофа на Каховській ГЕС для екології та сільського господарстваЯк підрив окупантами Каховської ГЕС вплине на довкілля та сільське господарство України – на інфографіці.

За його словами, йдеться про об'єкти, розташовані в Херсонській та Запорізькій областях.

«Вони зараз щодня підривають у різних населених пунктах малі гідротехнічні споруди», - повідомив Дудар.

Він додав, що наслідки цих дій поки що не можна назвати масштабними. Однак такі підриви відбуваються регулярно, і щоразу через окупантів страждають сільськогосподарські угіддя щонайменше одного-двох селищ.

Нагадаємо, в ніч з 5 на 6 червня рашисти підірвали дамбу Каховської ГЕС, їхні дії спровокували техногенну та екологічну катастрофу, а також призвели до затоплення населених пунктів нижче по течії Дніпра.

Раніше в Міноборони розповіли, для чого росія підірвала Каховську ГЕС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: