ЗСУ відвоювали більше десяти ворожих позицій біля Бахмута – Міноборони

Читать на русском
На Бахмутському напрямку наші підрозділи за сьогодні захопили понад 10 ворожих позицій на півночі та півдні околиць Бахмута.
Ілюстративне фото

У неділю, 14 травня, Сили оборони України захопили більше десяти ворожих позицій на півночі та півдні околиць Бахмута та зачистили значну площу лісового масиву в районі Іванівського, взяли в полон окупантів.

Про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомляє у Telegram.

«Продовжуємо рухатись вперед на Бахмутському напрямку в районах передмістя. Наші підрозділи за сьогоднішній день захопили більше десяти ворожих позицій на півночі та півдні околиць Бахмута та зачистили значну площу лісового масиву в районі Іванівського. Взято в полон ворожих солдат з різних частин», - сказала представниця Міноборони.

Битва за Бахмут: хронологія оборони містаЗапеклі бої за Бахмут, під час яких росія втрачає тисячі своїх військових, тривають із липня. Хронологія оборони міста – на інфографіці.

Згідно зі словами Маляр, у самому Бахмуті наразі «дуже гаряче», ситуація дуже важка.

«Ворог зібрав там усі сили і намагається просуватись, знищуючи все на своєму шляху. Тривають запеклі бої», - написала вона.

Нагадаємо, що Сили оборони України просуваються по двох напрямках у передмісті Бахмута і вже взяли в полон чимало російських окупантів. У неділю, 14 травня, стало відомо, що російська армія втратила одразу двох командирів, які воювали проти України під Бахмутом у Донецькій області.

Раніше розвідники повідомляли, що втеча російських військових з позицій під Бахмутом свідчить про проблеми в армії окупанта. Загарбникам невистачає надійних бойових підрозділів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: