Нестачі боєприпасів у росіян на Бахмутському напрямку немає – Жорін

Читать на русском
На Бахмутському напрямі йде активна наступальна фаза з боку ЗСУ. Ворог здебільшого перебуває в обороні, але браку в боєприписах не відчуває, розповів майор ЗСУ Максим Жорін.

Росіяни, зокрема «вагнерівці», мають вдосталь озброєння, яке вони застосовують проти українських захисників.

Про це написав колишній командир полку «Азов», майор ЗСУ Максим Жорін в Telegram.

«Зараз на Бахмутському напрямку триває активна наступальна фаза зі сторони українських сил. Ворог здебільшого знаходиться в обороні. І трохи в шокованому становищі», – написав Жорін.

Військовий зазначив, що російським загарбникам «доводиться тримати важку оборону, і про їхнє просування вперед поки мова не йде».

«Прямо зараз йдуть динамічні події і на південному і на північному флангах Бахмута, але про результат говорити поки не будемо», – додав Жорін.

Також він прокоментував скарги очільника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина на нібито дефіцит боєприпасів.

«Що стосується «нестачі боєприпасів» вагнерів чи інших російських підрозділів – відчуваємо на собі це кожен день. Тільки сьогодні по наших позиціях вже було два авіаудари і безперервно працює артилерія – по наших позиціях і там, де був вибитий ворог. Тому можу запевнити, ніякої нестачі озброєння у русаків немає», – наголосив Жорін.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов підтвердив частковий успіх ЗСУ у Бахмуті та запевнив, що місто не здадуть.

Також командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський розповів про успіхи ЗСУ у Бахмуті. Він заявив, що на деяких ділянках фронту супротивник відступив на дистанцію до двох кілометрів.

Раніше ватажок «Вагнера» Євген Пригожин заявив, що ситуація в Бахмуті розвивається за найгіршим для росії сценарієм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: