Українські воїни рухаються вперед на Бахмутському напрямку – Сирський

Читать на русском
Станом на суботу, 13 травня, українські воїни продовжують рухатися вперед на Бахмутському напрямку.
/t.me/osirskiy/68

Станом на суботу, 13 травня, українські воїни продовжують рухатися вперед на Бахмутському напрямку.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський у Telegram.

Битва за Бахмут: хронологія оборони містаЗапеклі бої за Бахмут, під час яких росія втрачає тисячі своїх військових, тривають із липня. Хронологія оборони міста – на інфографіці.

За його словами, оборонна операція продовжується, українські захисники рухаються вперед. Тим часом, російські військові втрачають техніку та живу силу.

«Оборонна операція на Бахмутському напрямку продовжується. Наші воїни рухаються вперед на деяких ділянках фронту, а ворог втрачає техніку та живу силу. Слава Україні та нашим героям!», – пише Сирський.

Нагадаємо, полковник Сергій Череватий повідомляв, що станом на 12 травня є всі ознаки виснаження російських окупантів на Бахмутському напрямку. Також стало відомо, що українські військові за тиждень просунулися на Бахмутському напрямку на два кілометри і жодної позиції не втратили.

Тим часом британські розвідники стверджують, що протягом останніх чотирьох днів частини російської 72-ї окремої мотострілецької бригади, ймовірно, відійшли зі своїх позицій на південному фланзі Бахмутського напрямку. Відтак українські бійці повернули собі щонайменше кілометр території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: