Пригожин показав мертвих «вагнерівців» та емоційно звернувся до керівництва армії рф

Читать на русском
Ватажок ПВК Вагнер Євген Пригожин записав відео, де показав мертвих бойовиків і нецензурно висловився на адресу Сергія Шойгу та Валерія Герасимова – керівництва Міноборони росії.
Євген ПригожинСкріншот/ Telegram

Засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин записав відео, у якому показав тіла загиблих бойовиків і емоційно звернувся до міністра оборони росії Сергія Шойгу та начальника Генштабу ЗС рф Валерія Герасимова.

У яких країн російська група «Вагнера» намагалася купити зброю та боєприпасиГрупа Вагнера намагалася купити зброю та боєприпаси у кількох країн. Докладніше – на інфографіці.

Відповідне відео опублікувала пресслужба Пригожина у Telegram.

Євген Пригожин, відомий також як «кухар путіна», спочатку показав на камеру кілька десятків трупів «вагнерівців», які лежали на земли рядами, а потім нецензурно звернувся до керівництва регулярної армії рф, дорікнувши за нестачу боєприпасів.

ВІДЕО 18+

За словами очільника ПВК, нестача боєприпасів становить 70%.

Зазначається, що бойовики, яких показав Пригожин, нібито загинули в Україні 4 травня. Це вказано і у назві відеофайлу.

Раніше повідомлялося, що незважаючи на напруженість, Міноборони росії та «вагнерівці» об'єднали зусилля із захоплення Бахмута.

Також у ISW заявили про те, що Пригожин намагається скористатися планами путіна на перестановки у військовому керівництві.

Крім того, у ISW пояснили, чому Пригожин закликав кремль завершити війну в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: