Міноборони рф та ПВК «Вагнер» змагаються за мобілізованих – британська розвідка

Читать на русском
У росії зростає конкуренція між Міністерством оборони та ПВК Вагнера. Вони змагаються за чоловіків призовного віку.
Укрінформ

У росії зростає конкуренція між Міністерством оборони та ПВК «Вагнера». Вони змагаються за чоловіків призовного віку.

Про це повідомляє британська розвідка.

Електронний ГУЛАГ в росії: що відомо про нову систему мобілізації у рфЕлектронний ГУЛАГ, який активно впроваджує росія, значно ускладнить росіянам можливість ухилитися від призову та втекти від участі в бойових діях проти України

Відомо, що Міноборони країни-терориста нещодавно запустило нову рекламну кампанію у соцмережах, на білбордах та на телебаченні для призову добровольців. Вона звертається до чоловічої гордості потенційних новобранців, до «справжніх чоловіків», підкреслюючи фінансові переваги приєднання.

Однак крім оборонного відомства, росіян активно вербують «вагнерівці», оскільки їм обмежили доступ до російських в'язниць. Тому Міноборони рф навряд чи вдасться набрати 400 тисяч добровольців.

«Влада майже напевно прагне відкласти будь-яку нову, відкриту обов’язкову мобілізацію якомога довше, щоб мінімізувати внутрішні інакомислення», – додають розвідники.

Нагадаємо, державна дума країни-терориста росії 11 квітня остаточно схвалила законопроєкт, яким дозволяється вручати росіянам повістки в електронному вигляді. При цьому абсолютно не має значення, чи була людина обізнана про повістку – в разі її неявки до військкомату вона отримує серйозну поразку в правах до моменту, поки не прийде і не буде призвана до армії.

«Слово і Діло» розповідало, що відомо про електронний ГУЛАГ, який активно впроваджує росія на своїй території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: