Королевська з чоловіком написали заяви на складання мандатів – ЗМІ

Читать на русском
Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод написали заяви на складання мандатів народних депутатів.
Getty Images

Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод написали заяви на складання мандатів народних депутатів.

Про це розповіли співрозмовники УП у парламенті та джерела РБК-Україна.

Інформація про складання мандатів Королевської та Солодом з’явилась у неділю, 29 січня. Одне з джерел зазначає, що заяви до Верховної ради ще не надходили, але, за їхньою інформацією, вони їх уже написали.

Кого Зеленський за час президентства позбавив громадянства УкраїниКого Володимир Зеленський за час каденції позбавив громадянства України – на інфографіці. У списку Коломойський, Медведчук, Рабінович, Корбан та інші.

Раніше Українська правда писала, що Королевська та Солод після початку повномасштабного вторгнення росії перебралися до Дубая. Рух Чесно зауважує, що після 24 лютого 2022 року нардепка пропускала усі засідання Ради.

Наталія Королевська була нардепкою V, VI (від БЮТ), VIII (від Опоблоку) та XIX скликання (від ОПЗЖ). У 2012-2014 роках обіймала посаду міністра соцполітики України. Вона фігурувала у кількох антикорупційних розслідувань та відома своєю проросійською позицією.

Раніше повідомляли, що чотирьох нардепів від колишньої партії ОПЗЖ достроково позбавлять мандатів через російські паспорти.

Додамо, під час засідання 13 січня Рада проголосувала за дострокове припинення повноважень народних депутатів Андрія Деркача, Віктора Медведчука, Тараса Козака та Рената Кузьміна. Перед цим президент Володимир Зеленський позбавив їх українського громадянства.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: