Рада на найближчому засіданні позбавить чотирьох нардепів мандатів – Арахамія

Читать на русском
Рада найближчим часом позбавить чотирьх нардепів від заборонених партій мандатів. Йдеться очевидно про Медведчука, Козака, Деркача та Кузьміна.
Слово і діло

Верховна рада на найближчому засіданні позбавить мандатів чотирьох народних депутатів від заборонених партій.

Про це повідомив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.

Хто з народних депутатів прогуляв усі засідання Ради після 24 лютогоДев'ять народних депутатів прогуляли абсолютно всі засідання Верховної ради з початку повномасштабної війни.

«Це відбудеться у конституційний спосіб. Тобто, без шансів на оскарження в судах. Бо це і є правильний шлях очищення парламенту, а не ті провокації, які грають на руку колаборантам не залежно від назви партії. Ми всіх пам‘ятаємо і нікому нічого не пробачимо. Ця історія обов‘язково матиме продовження. Але все буде згідно закону і Конституції України», – написав нардеп.

Очевидно, йдеться про Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна, яких президент Володимир Зеленський своїм указом позбавив громадянства України.

Нагадаємо, 3 листопада парламент достроково позбавив депутатських мандатів Вадима Рабіновича та Ігоря Васильковського, які також залишилися без українського громадянства.

Повідомлялося також, що Андрій Аксьонов подав заяву про дострокове складання повноважень нардепа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: