Зеленський анонсував серйозні кадрові перестановки в органах влади

Читать на русском
Хоча зараз на передньому плані питання оборони, війни та зовнішньої політики - це не означає, що президент не чує, про що говорять в суспільстві на всіх рівнях
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент Володимир Зеленський прокоментував сьогоднішнє звільнення заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського, а також анонсував серйозні кадрові перестановки в уряді найближчим часом.

Про це він заявив у зверненні за підсумками 22 січня.

Найбільші хабарі: хто брав, за що давали та чим закінчилися кримінальні справиНе тільки Холодницькому та Ситнику пропонували мільйонні хабарі. За які вигоди високопосадовців намагались випробовувати великими грошима? Хто взяв, а хто не спокусився?

«Сьогодні Кабінет Міністрів України звільнив з посади заступника міністра, який був викритий співробітниками НАБУ. У правоохоронців є всі можливості, щоб провести розслідування і направити це провадження до суду. І я хочу, щоб це було нашим сигналом всім, чиї дії або поведінка порушують принцип справедливості» - сказав він.

Зеленський додав, що хоча зараз на передньому плані питання оборони, війни та зовнішньої політики - це не означає, що президент не чує, про що говорять у суспільстві на всіх рівнях. Тому наступний тиждень стане часом кадрових рішень.

«І цей тиждень буде часом відповідних рішень. Вже підготовлені ці рішення. Я не хочу зараз анонсувати їх, але все це буде справедливо. Розумію, що привернуло увагу людей. У кожній ситуації ми будемо детально все розбирати. Те, що стосується енергетики та закупівель. Те, що стосується відносин між центральною владою і регіонами. Те, що стосується закупівель для військових. І тому подібне. Суспільство отримає повну інформацію, а держава зробить необхідні потужні кроки» - пообіцяв він.

Справедливість є однією з основ соборності. Звернення Володимира Зеленського 22.01.2023Офіс Президента України

У неділю, 22 січня Василя Лозинського, якого напередодні спіймали на хабарі, звільнили з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Міністерство оборони відреагувало на публікацію про закупівлю продуктів для військових за нібито завищеними цінами. Там заявили, що дані не мають нічого спільного з реальністю.

Через скандал Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки викликає на засідання керівництво Міноборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: