Зеленський привітав українців із Новим роком

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський привітав українців із Новим роком. Дивитись звернення онлайн.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський привітав українців із Новим роком.

«Цей рік почався 24 лютого. Без передмов і прелюдій. Різко. Рано. О 4-й годині. Було темно. Було гучно. Багатьом було складно, комусь – страшно. Минуло 311 днів. Нам усе ще може бути темно, гучно й складно. Але нам точно вже ніколи не буде страшно. І ніколи не буде соромно», – сказав президент.

Він зазначив, що цей рік був роком України та українців. Україна перемогла сумніви і страх, повірила в себе і свої сили, у ЗСУ, розвідку, Нацгвардію, СБУ, прикордонників, тероборону, ППО, поліцію.

Президент вітає українців із Новим рокомОфіс Президента України

«Цей рік можна назвати роком втрат для України, усієї Європи, всього світу. Але це не правильно. Ми не маємо так говорити. Ми нічого не втратили. В нас забрали. Україна не втратила синів та дочок – їх забрали вбивці. Українці не втратили дім – його знищили терористи. Ми не втратили своїх земель – на них зайшли загарбники. Світ не втратив мир – росія його зруйнувала», – сказав він

Цього року, сказав Зеленський, Україна змінила світ, а світ відкрив Україну. Замість капітуляції Україна обрала контрнаступ.

«Ми не знаємо, що принесе нам новий 2023 рік. Але готові до всього. Нові здобутки? Ми будемо щасливі. Нові удари? Ми будемо непохитні. Продовження боротьби? Будемо битися. А коли переможемо – обійматимемося», – додав президент.

На 2023 рік Зеленський побажав українцям перемоги та повернення всіх територій.

«Повернення до звичайного життя. До щасливих хвилин без комендантської години. До земних радощів без повітряних тривог», – додав президент.

Нагадаємо, що Зеленський обіцяв упродовж десятого місяця повномасштабної війни, читайте у матеріалі «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: