У Зеленського підрахували, скільки телефонних розмов із іноземними лідерами президент провів із 24 лютого

Читать на русском
Від початку повномасштабної війни з рф президент України Володимир Зеленський 352 рази говорив телефоном із керівниками інших держав чи міжнародних організацій.

Від початку повномасштабної війни з рф президент України Володимир Зеленський 352 рази говорив телефоном із керівниками інших держав чи міжнародних організацій.

Про це повідомив у Facebook речник президента Сергій Никифоров.

Куди президент Зеленський виїжджав із Києва під час повномасштабної війниЗа час повномасштабної війни Володимир Зеленський здійснив трохи більше десяти робочих поїздок – всі по Україні. Докладніше – на інфографіці.

«Перші розмови 24 лютого (хронологічно) – з Джозефом Байденом, Олафом Шольцом, Борисом Джонсоном, Карлом Негаммером, Реджепом Таїпом Ердоганом, Магдаленою Андерссон, Шарлем Мішелем та Еммануелем Макроном. Остання на зараз – 27 грудня з Джорджею Мелоні. 186 разів спілкувався або виступав онлайн. Вперше – 1 березня на сесії Європарламенту. Востаннє – 28 грудня з генеральним директором інвестиційної компанії BlackRock Ларрі Фінком», - зазначив Никифоров.

Також, з 24 лютого Зеленський 110 разів зустрічався з представниками держав, компаній, організацій чи з приватними особами. Перша зустріч відбулася 15 березня з прем’єр-міністрами Матеушем Моравецьким, Янезом Яншею та Петером Фіалою. Остання поки що – 28 грудня з міністром збройних сил Франції Себастьєном Лекорню.

«173 рази взяв участь у внутрішніх заходах, провів 44 засідання Ставки. До статистики увійшли лише офіційні дзвінки та заходи. Вихідних не плануємо, тому до НР вона ще зміниться», - підсумував прессекретар президента.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 20 грудня приїхав в одну із найгарячіших точок на фронті – Бахмут у Донецькій області.

Також Зеленський заявив, що готовий здійснювати нові візити за кордон, проте за певних умов.

22 грудня Володимир Зеленський приїхав до США, де зустрівся із президентом Джо Байденом та виступив у Конгресі. Поїздку президента України Володимира Зеленського до США було організовано за лічені дні. Про неї знала лише невелика група представників Білого дому та інших високопосадовців адміністрації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: