«Російські нелюди – за диявола»: Зеленський відреагував на ворожу атаку

Читать на русском
Росіяни, які здійснили чергову ракетну атаку перед Новим роком – за диявола, а рф веде війну заради того, щоб її президент лишався при владі до кінця життя.
president.gov

Росіяни, які здійснили чергову ракетну атаку перед Новим роком – за диявола, а рф веде війну заради того, щоб її президент лишався при владі до кінця життя.

Так президент України Володимир Зеленський відреагував на чергову ракетну атаку 31 грудня.

«Ця російська ракетна атака – це не підсумок року, як би цього не хотіли терористи, це підсумок долі самої ж росії. Держава-терорист не отримає прощення, а ті, хто віддає накази на такі удари, хто здійснює – не отримає помилування, м’яко кажучи», – заявив він.

Він наголосив, що ракети проти народу запустили нелюди, які обов’язково програють.

«На Пасху вони робили такі удари, на Різдво, на Новий рік. Вони називають себе християнами, дуже чваняться своїм православ’ям, але вони за диявола. Вони за нього і з ним», – зазначив президент.

Держава-терорист не отримає прощенняОфіс Президента України

Зеленський також звернувся до росіян російською мовою, та зауважив, що уся ця війна, яку ведете росія не з НАТО, як брешуть пропагандисти, вона «не за щось там історичне, вона за те, щоб одна людина до кінця свого життя залишалася при владі».

Він також розповів, що всі служби працюють там, де були влучання, постраждалим надають допомогу.

Нагадаємо, сьогодні, 31 грудня, росія влаштувала чергову ракетну атаку по Україні. Частина з них збила ППО. У Києві пролунала серія потужних вибухів.

Також рф вдарила ракетами по Хмельниччині, є постраждалі. У Миколаєві внаслідок обстрілу у суботу, 31 грудня, пошкоджені житлові будинки, постраждали цивільні.

Енергетична система України попри російську ракетну атаку 31 грудня залишається стабільною. Відповідні служби працюють над ліквідацією наслідків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: