Хоч би що відбувалося і було у вас на душі, обовʼязково підтримуйте одне одного – Зеленський

Читать на русском
Володимир Зеленський заявив, що 28 грудня стало днем підведення підсумків та планів на наступний рік. Крім того, він порадив українцям завжди підтримувати одне одного.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський розповів, що 28 грудня стало днем підсумків цього року та планів на наступний. Він також закликав українців підтримувати одне одного.

Про це глава держави заявив у вечірньому відеозверненні.

Він розповів, що провів нараду із міжнародниками щодо подій та планів на січень. Також зустрівся з урядовцями та головами парламентських комітетів, з якими обговорив рішення, що готуються.

Війна з рф: що Зеленський обіцяв протягом десятого місяця повномасштабного вторгненняВолодимир Зеленський за останній місяць пообіцяв забезпечити духовну незалежність України, повернути всіх полонених та депортованих українців, забезпечити світову продовольчу безпеку.

Крім того, президент провів зустріч з міністром оборони Франції, який приїхав в Україну. Вони обговорили співпрацю за рік, відбудову нашої країни та ще один крок у посиленні протиповітряної оборони.

Також Зеленський закликав знаходити час, щоб сказати теплі слова іншим людям. Крім того, порадив знаходити можливість, щоб подякувати за роботу, похвалити за те чи інше зусилля, за турботу.

«І якщо людина у такій складній ситуації, в такий складний час залишається наодинці і з якоїсь причини не має рідних, будь ласка, запитуйте, чи треба допомогти. Або просто допомагайте, навіть не запитуючи. Якщо ви знаєте, що людина чекає сина чи доньку з війни, будь ласка, приділяйте увагу: вітайтеся, послухайте, допомагайте. Частіше обіймайте рідних», – наголосив президент.

Нагадаємо, Володимир Зеленський 28 грудня звернувся до Верховної Ради зі щорічним посланням про внутрішню та зовнішню політику. Засідання проходило у закритому режимі.

Також він провів телефонні переговори з прем’єром Італії Джорджею Мелоні, під час яких обговорили питання постачання систем ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: