«У вас є тиждень»: Резніков заявив, що рф закриє кордони та розпочне нову мобілізацію

Читать на русском
Олексій Резніков заявив, що в росії на початку 2023 року закриють кордони, оголосять військових стан та розпочнуть новую хвилю мобілізації.
Олексій РезніковФото – Міноборони України

Міністр оборони України Олексій Резніков попередив громадян росії про нові плані російського керівництва. Зокрема, на початку року там мають оголосити військовий стан.

Про це він заявив у своєму відеозверненні.

За його словами, це стосується насамперед мешканців великих міст росії, які є військовозобов’язаними.

Загроза нового масштабного наступу росії: що відомоЧи можливий новий масштабний наступ росії у 2023 році, що говорять про його підготовку – на інфографіці.

«Я точно знаю, що у вас залишився приблизно один тиждень, поки ще є хоч якийсь вибір. На початку січня російська влада закриє кордони для чоловіків, потім оголосить воєнний стан і почне чергову хвилю мобілізації. Кордони теж будуть закриті і в Білорусі», – наголосив Резніков.

Міністр розкритикував так званий «план» російських військових, якого вони нібито постійно дотримуються у своїх звітах. Резніков підкреслив, що згідно ньому загарбники вже півроку штурмують Бахмут.

«Ті люди, які розв'язали криваву бійню. Які вчинили жахливі воєнні злочини, тепер кажуть вам, що треба згуртуватися і захистити росію. Тому що кругом вороги. Вони залякують вас (росіян – ред.) тим, що в разі поразки над усіма росіянами нібито вчинять розправу, заберуть нажите непосильною працею, організовують трибунал тощо. Це брехня. Вас знову обманюють», – зазначив він.

Він також додав, що російські можновладці хочуть захистити себе і своє становище та багатство. Крім того, Резніков заявив, що всі громадяни рф побічно заплатять за розв'язану війну. Зокрема, вони будуть протягом кількох поколінь компенсувати завдані Україні збитки.

Звернення Міністра оборони України Олексія Резнікова до військовозобов‘язаних рфВійськове телебачення України

Нагадаємо, у рф оголосили про намір збільшити чисельність своєї армії, але ці плани країни-агресора навряд чи збудуться.

Вибухи на російських військових об’єктах продемонстрували неефективність російської ППО та свідчать про те, що кремль не здатний протистояти загрозам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: