Відчуття перемоги України вже починає витати в атмосфері – ОП

Читать на русском
Строки завершення війни росії проти України назвати поки що все ще складно, але відчуття перемоги нашої країни вже витає в атмосфері.

Строки завершення війни росії проти України назвати поки що все ще складно, але відчуття перемоги нашої країни вже витає в атмосфері.

Про це йдеться у заяві керівника Офісу президента Андрія Єрмака в інтерв'ю Наталі Мосейчук.

Як розвиватиметься війна в Україні взимку: можливі сценаріїЯк узимку розвиватимуться бойові дії в Україні, чи продовжать ЗСУ контрнаступ, чи буде пауза у війні – усі можливі сценарії.

«Я вважаю, що відчуття перемоги вже починає витати в атмосфері. Коли (закінчиться війна – ред.) я не знаю. Ми все робимо, щоб це сталося якнайшвидше. Але відчуття перемоги воно вже є. Але це має бути повна перемога. Спочатку ж приходить почуття, а з цього все й починається», - наголосив Єрмак.

За інформацією української розвідки, бойові дії в Україні нині зайшли в глухий кут – жодна зі сторін не може досягти значних успіхів. Україна чекає від західних союзників досконалішої зброї.

У свою чергу секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що зараз розпочинається найважчий етап на шляху до перемоги України над російськими агресорами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: