На Запоріжжі бойовика «народної міліції ДНР» засудили до 15 років за ґратами

Читать на русском
У Запорізькій області до 15 років в'язниці засудили бойовика так званої народної міліції ДНР. Він перейшов на бік ворога у березні 2022 року.
Засуджений бойовикФото – Офіс генпрокурора

У Запорізькій області засудили до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна учасника так званої «народної міліції ДНР».

Про це повідомляє Офіс генпрокурора у Telegram.

Встановлено, що у березні 2022 року житель Горлівки добровільно перейшов на бік ворога та вступив до лав так званої «народної міліції ДНР». Після цього у складі окупаційних військ він брав участь у бойових діях проти ЗСУ на території Донецької та Луганської областей.

Голосував за визнання «Л/ДНР»: в Україні до 15 років засудили депутата держдуми рфВ Україні засудили до 15 років ув’язнення депутата нижньої палати федеральних зборів росії Дениса Майданова. Він сприяв захопленню частини східних регіонів України.

У вересні він облаштовував вогневі позиції поблизу села Новодарівка. Робив це задля утримання ворогом території Пологівського району.

Крім того, засуджений перебував у складі диверсійно-розвідувальної групи. У полон він потрапив під час бойового зіткнення з підрозділами ЗСУ.

Нагадаємо, чотирьох російських військових, які катували учасників антитерористичної операції, засудили до 11 років в’язниці.

Брата колишнього народного депутата-зрадника Олега Царьова засудили до реального терміну ув'язнення за підготовку вибухів у Дніпропетровській області. Суд призначив покарання до 5 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: