Командування ЗСУ розповіло про ситуацію у найгарячіших точках фронту на Донбасі

Читать на русском
Росіяни докладають всіх зусиль, щоб прорвати нашу оборону біля Бахмуту, але безрезультатно, окупанти продовжують зазнавати втрат.
Ілюстративне фотоГлавком

Російські окупаційні війська не полишають своїх спроб прорвати українську оборону на Бахмутському напрямку. Інтенсивні бої також ведуться і в районі Авдіївки та Вугледару на Донбасі.

Про це речник Східного угруповання військ Сергій Череватий повідомляє в ефірі телемарафону.

«Ворог постійно намагається прорвати нашу оборону в районі Бахмута. Цієї доби він наносив близько 225 ударів різного типу артилерії, танків, реактивних систем залпового вогню. Було більш як 28 боєзіткнень. Противник втратив понад 90 людей вбитими й більше ніж 100 пораненими тільки в боях на Бахмутському напрямку», - розповів Череватий.

Згідно з його словами, росіяни докладають всіх зусиль, щоб прорвати нашу оборону біля Бахмуту, але безрезультатно, окупанти продовжують зазнавати втрат.

При цьому, представник ОК «Схід» розповів про інтенсивні бої в районі Авдіївки та Вугледару.

«Там фактично така ж інтенсивність боїв. Це другий за напругою напрямок українського Донбасу, де ворог постійно, застосовуючи всі засоби, намагається прорватися. Але системно має втрати й не здатний це зробити», - зазначив Череватий.

Нагадаємо, що станом на 304-й день повномасштабної війни втрати російської армії складають 101 430 військовослужбовців.

Раніше ми повідомляли, що ворожі війська зосереджують зусилля для ведення наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямах.

Також стало відомо, що у Білорусі три батальйони відправили до кордону з Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: