Зеленський приїхав до Бахмута

Читать на русском
Володимир Зеленський із неанонсованим візитом відвідав прифронтовий Бахмут Донецької області.

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 20 грудня, приїхав в одну із найгарячіших точок на фронті – Бахмут у Донецькій області.

Як повідомили в Офісі президента, Зеленський поспілкувався з військовослужбовцями, які захищають місто, та нагородив їх.

Куди президент Зеленський виїжджав із Києва під час повномасштабної війниЗа час повномасштабної війни Володимир Зеленський здійснив трохи більше десяти робочих поїздок – всі по Україні. Докладніше – на інфографіці.

«Володимир Зеленський відвідав передові позиції у Бахмуті, нагородив бійців відзнаками та цінними подарунками. З Бахмута президент вже поїхав», – повідомив Суспільному речник президента Сергій Никифоров.

Зазначимо, цього місяця Зеленський уже був на Донбасі. У День Збройних сил України він приїжджав до Слов'янська Донецької області.

Нагадаємо, у вчорашньому вечірньому зверненні Зеленський згадував Бахмут. Він наголосив, що це найгарячіша точка на всій лінії фронту – понад 1300 кілометрів активних бойових дій.

У британській розвідці вважають, що захоплення Бахмута мало б обмежену оперативну цінність для російських військових, але місто може стати перш за все символічною метою.

Втім, захоплення Бахмута відкрило б окупантам вихід на адміністративний кордон Донецької області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: