У Білорусі три батальйони відправили до кордону з Україною

Читать на русском
У Білорусі мотострілецький та два танкових батальйони отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України.
Укрінформ

У Білорусі мотострілецький та два танкових батальйони отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України.

Про це повідомив командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

«На території республіки Білорусь розпочато перевірку підрозділів 2-ої мотострілецької дивізії 1-ої танкової армії. Зокрема, мотострілецький батальйон та два танкових батальйони отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України», – заявив він.

Загроза нового масштабного наступу росії: що відомоЧи можливий новий масштабний наступ росії у 2023 році, що говорять про його підготовку – на інфографіці.

Своєю чергою, на Київщині на одному з важливих державних об'єктів критичної інфраструктури відбулось тренування з підрозділами, які здійснюють охорону та оборону зазначеного об'єкта.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що наразі ймовірність повторного наступу на Україну з території Білорусі залишається низькою.

На думку ISW, Білорусь уже навряд чи вторгнеться в Україну. А у разі вторгнення білоруська армія не зможе зробити більше, ніж тимчасово відвернути українські війська від інших ділянок фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: